Υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο μπορείς να βασίζεσαι κατά τη διάρκεια του TankFest του βρετανικού Μουσείου Αρμάτων, πως θα εμφανιστεί το Tiger 131. Θα διέλθει μπροστά απο το κοινό, θα πραγματοποιήσει μερικούς κύκλους στη διαδρομή και επίσης θα συμμετέχει στην επική μάχη με την οποία κλείνει κάθε χρόνο το TankFest.

Πέρυσι ένα μη επανδρωμένο τηλεχειριζόμενο αερόχημα πέταξε κατά την τελική μάχη και μας έδωσε εικόνες του Tiger άρματος εν δράσει τι οποίες δεν έχουμε ξαναδεί. Οι άνθρωποι αυτοί ήξεραν πως να το πετάξουν και πως να μετατρέψουν το κινηματογραφικό απόσπασμα σε μια ολοκληρωμένη ιστορία.

Το μοναδικό πλήρως λειτουργικό άρμα μάχης Tiger ειναι το Tiger 131 του βρετανικού Μουσείου Αρμάτων.

Φέτος, το TankFest στο Μουσείο Αρμάτων θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο της 25ης και 26ης Ιουνίου και η φετινή μάχη σχετίζεται με το άρμα μάχης Tiger καθώς η θεματολογία θα αφορά μια φημισμένη μάχη στη Νότια Αφρική.

Το Tiger 131 σε αυτήν την αναβίωση μάχης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ξεκινά στην Τυνησία το 1943 η οποία βασίζεται στα γεγονότα του οδήγησαν στην αιχμαλώτιση του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TankFest, κλικ εδώ

Πηγή: warhistoryonline.com

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: