Με το ένα φτερό να έχει κοπεί, ένα B-29 πέφτει φλεγόμενο μετά από άμεση προσβολή εχθρικών αντιαεροπορικών πάνω από την Ιαπωνία. (U.S. Air Force)

Κάμερες από τα βαριά βομβαρδιστικά και τα φωτοπολυβόλα των καταδιωκτικών, καταγράφουν την χωρίς έλεος σφαγή. Οι Ιάπωνες γνωρίζουν ότι δεν έχουν τύχη, επιτίθενται όμως αδιάκοπα με ό,τι έχουν διαθέσιμο: Διακρίνονται Ki-100 Goshikisen, Ki-61 Hien, πιθανώς ένα βαρύ δικινητήριο Ki-45, ακόμη πιθανά Ki-46, Ki-102, ή και J1N1.

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: