Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΑ με τον Αρχηγό του Επιτελείου της RAF. (ΓΕΑ)

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας  (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, δέχθηκε στο γραφείο του, τον Αρχηγό του Επιτελείου της Royal Air Force (RAF), Air Chief Marshal Sir Andrew Pulford, ο οποίος επισκέφθηκε τη χώρα στο πλαίσιο συμμετοχής του στο 4° Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΑ με τον Αρχηγό του Επιτελείου της RAFΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΑ με τον Αρχηγό του Επιτελείου της RAFΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΑ με τον Αρχηγό του Επιτελείου της RAF

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: