Επιχειρησιακή Εκπαίδευση της ΤΔ 41 ΣΠ. (ΓΕΣ)

Από 08 έως 11 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιείται  τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης της Τακτικής Διοίκησης του 41 Συντάγματος Πεζικού (ΤΔ/41 ΣΠ) στη Σαμοθράκη.

Η εκπαιδευτική δραστηριότητα περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, την κίνηση και ανάπτυξη σε επιλεγμένες τοποθεσίες του προσωπικού, των μέσων και των οπλικών συστημάτων καθώς και τη δοκιμή των επιχειρησιακών σχεδίων της Τακτικής Διοίκησης.Επιχειρησιακή Εκπαίδευση της ΤΔ 41 ΣΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση της ΤΔ 41 ΣΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση της ΤΔ 41 ΣΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση της ΤΔ 41 ΣΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση της ΤΔ 41 ΣΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση της ΤΔ 41 ΣΠ

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: