Στην 1η ΤΑΞΑΣ βρέθηκε η εκπομπή «Έχουμε θέμα» του τηλεοπτικού καναλιού ZEYS TV.

Η Βιβή Κάραλη και ο στρατιωτικός συντάκτης Χρήστος Βασιλειάδης και το συνεργείο είχε την χαρά να αποθανατίσει την ζωή των τριών μονάδων (1ο ΤΕΑΣ – 1οΤΕΕΠ – 2ο ΤΕΕΠ) από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και το τέλος των νυχτερινού προγράμματος πτήσεων όπου προσγειώθηκε και το τελευταίο ελικόπτερο.

Ο Ταξίαρχος και Διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ κύριος Τσιλικούδης Αθανάσιος σε μία εμπεριστατωμένη συνέντευξη μας έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε για το έργο και την ιστορία της συγκεκριμένης ταξιαρχίας αλλά και των μονάδων που την στελεχώνουν.

Το τηλεοπτικό αφιέρωμα προβλήθηκε το Σάββατο και Κυριακή 20 και 21 Φεβρουαρίου στις 15:00 μ.μ. Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν μια σειρά από βίντεο όπως για το 1ο ΤΕΑΣ, το 1ο ΤΕΕΠ, το 2ο ΤΕΕΠ καθώς και ολόκληρη η εκπομπή της 1ης ΤΑΞΑΣ.

Πηγή: Hellenic Armed Forces

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: