Επίσημη Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Μαυροβούνιο. (ΓΕΕΘΑ)

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Μαυροβούνιο, συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΕΔ του Μαυροβουνίου, Αντιναύαρχο Dragan Samardzic καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Άμυνας, κ. Bojan Sarkic, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στην διμερή στρατιωτική συνεργασία και στο προσφυγικό ζήτημα, το οποίο και επηρεάζει άμεσα τις βαλκανικές χώρες.

Επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε και απένειμε αναμνηστικά διακριτικά σε Μαυροβούνιους Αξιωματικούς, όλων των Κλάδων, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από Στρατιωτικές Σχολές ΕΔ της Ελλάδος.

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: