Το περιβάλλον που μάχεσαι είναι μεγάλες πίστες με πληθώρα εδαφών και κλιματολογικών συνθηκών.

Από τον Παρι Μ.

Το Armored Warfare είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρόσφατα άνοιξε τις πύλες του για το ευρύ κοινό των gamer’s και δη των μαυροσκούφηδων.

Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των «MMORPG-Massively Multiplayer Online Role Playing Game», δηλαδή είναι ένα παιχνίδι πολλών παιχτών ταυτόχρονα.

Χαρακτηριστικό του το σύγχρονο πολεμικό υλικό που έχει στη διάθεση του ο παίχτης από απλά ΤΟΜΠ μέχρι σύγχρονα άρματα διαφόρων κατασκευαστών.

Τα γραφικά και οι μηχανισμοί ρεαλισμού είναι που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον προκάτοχο του «World Of Tanks».

Σαν παίχτης έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώσεις τα άρματα σου με τον εξοπλισμό που εσύ επιθυμείς και να αποκτάς πλεονεκτήματα έναντι των εχθρών σου.

Το περιβάλλον που μάχεσαι είναι μεγάλες πίστες με πληθώρα εδαφών και κλιματολογικών συνθηκών.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι ένα παιχνίδι εθιστικό και πραγματικά ευχάριστο στον χειρισμό με πολλές δόσεις αληθοφάνειας όσον αναφορά την επιβιωσιμότητα σου κατά την μάχη.

Καλό «πόλεμο» λοιπόν.

https://youtube.com/watch?v=tE0Aq2DpsH8%3Frel%3D0%26autoplay%3D1

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: