Η πρόσληψη έξι νίντζα θα γίνει για τουριστικούς λόγους. (LievenFransen/Flickr)

Αναζητείτε δουλειά; Αν ονειρευόσασταν μια δουλειά που θα περιλαμβάνει ακροβατικά και εκτοξεύσεις σπαθιών, λεπίδων και ακοντίων τότε είστε πολύ τυχεροί.

Στην επαρχία Αϊτσι της Ιαπωνίας οι τοπικές Αρχές έβαλαν αγγελία για την πρόσληψη έξι νίντζα. Στόχος, η τουριστική προώθηση της περιοχής, για αυτό και οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να έχουν ταλέντο κυρίως στα ακροβατικά και τις δημόσιες σχέσεις.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι πολεμικές τέχνες στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τόσο απαραίτητες όσο η γνώση αγγλικών (προφανώς και ιαπωνικών), αλλά και επικοινωνιακά χαρίσματα, δεδομένου ότι το τουριστικό προϊόν προωθείται από τηλεόραση, αλλά και ραδιόφωνο.

Όσο για τις προσλήψεις, αυτές θα γίνουν άμεσα, μέσα στον Απρίλιο.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: