«Αν έχεις γνώσεις διάβαινε»

«Αν έχεις γνώσεις διάβαινε»

Στο 95º quiz, ως είθισται, αναζητούμε την ταυτότητα του εικονιζόμενου συστήματος.

Οι απαντήσεις σας θα δημοσιοποιηθούν την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016.
Περιμένουμε την ευγενική συμμετοχή σας.

Καλή επιτυχία!

Απάντηση, Κυριακή 27 Μαρτίου 2016:

Το εικονιζόμενο σύστημα είναι η βόμβα διασποράς CB-470.

14 Σχόλια

  • Δούκας Γαϊτατζής

   Αν και οι BLG66 είναι βόμβες διασποράς όπως αυτές του quiz και μοιάζουν εξωτερικά με την CB-470, δυστυχώς, δεν είναι αυτές.
   Την επόμενη φορά θα είσαι περισσότερο τυχερός!

   Απάντηση
  • Δούκας Γαϊτατζής

   Νομίζω, με τις διπλές απαντήσεις που δίνεις, φαίνεται η αγάπη που έχεις για τα quiz και ότι ήρθε η ώρα, φίλτατε gordo1962, να μας στείλεις ένα δικό σου Quiz για την επόμενη εβδομάδα.

   Απάντηση
   • gordo1962

    Παιδιά τελευταία βάζετε πολύ δύσκολα Quiz,με δυσδιάκριτες ασπρόμαυρες φωτογραφίες και φώτο που κρύβουν ορισμένα σημεία.Μία μικρή βοήθεια δεν βλάπτει.

   • Δούκας Γαϊτατζής

    Θα προσπαθήσουμε, από το επόμενο Quiz να δημοσιευουμε πιο καθαρές φωτογραφίες. Αυτή, η συγκεκριμένη, η φωτογραφία είναι όντως, λίγο, «σκοτεινή».
    Ευχαριστώ.

   • ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ GORDO1962 ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΑ ΛΟΥΙΖ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: