Βρέθηκαν άθικτα τα υπάρχοντα Ναζί στρατιώτη στη Ρωσία

Ρώσοι ιστορικοί ξέθαψαν ένα μεταλλικό μπαούλο, που περιείχε όλα τα υπάρχοντα ενός Γερμανού στρατιώτη που πολέμησε στο ανατολικό μέτωπο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η κασέλα εντοπίστηκε και ξεθάφτηκε από τις ρωσικές αρχές στην περιοχή Nevsky Pyatachok και εμπεριέχει όλα τα υπάρχοντα ενός στρατιώτη που είχε πολεμήσει για λογαριασμό της ναζιστικής Γερμανίας στο ανατολικό μέτωπο, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μεταξύ των υπαρχόντων εντοπίστηκαν πούρα, αλκοόλ, μια στολή και ένα πορτοφόλι.

Τα υπάρχοντα ενός Ναζί στρατιώτη εντοπίστηκαν από ιστορικούς στη Ρωσία, σε ένα μεταλλική κασέλα θαμμένη στο χώμα.

Οι ιστορικοί καλούνται, μετά την ανακάλυψη, να αποδείξουν την αυθεντικότητα των υπαρχόντων και να αποκλείσουν το γεγονός αυτά να έχουν θαφτεί εκ των υστέρων στο συγκεκριμένο σημείο, όπως και να εντοπίσουν τους απογόνους του στρατιώτη, προκειμένου να τους επιστρέψουν τα υπάρχοντα.

Για την ιστορία, η Γερμανία κήρυξε πόλεμο στη Ρωσία στις 22 Ιουνίου του 1941, όταν και πραγματοποίησε την πρώτη εισβολή.

Μεταλλική Ταυτότητα

Στρατιωτική στολή.

Πηγή: news247.gr

One Response

  1. krunar

    πάλι καλά που είχε μόνο πούρα και αλκοόλ. Φαντάζεστε να έβγαζαν απο μέσα καμιά ντουζίνα χρυσά δόντια, ρολόγια και δεν ξέρω εγώ….

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: