Στην φωτογραφία, μέσα σε κόκκινο κύκλο, το θερμικό ίχνος του αλιέα όπως αυτό απεικονίζεται από τη θερμική κάμερα ελικοπτέρου S70B, AegeanHawk του ΠΝ. (ΓΕΝ)

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού (τύπου S70B, AegeanHawk), μετά από αίτημα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, συμμετείχε σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης και την 00:40 εντόπισε αγνοούμενο υποβρύχιο αλιέα σε βραχώδη ακτή του Πόρου.

Ο υποβρύχιος αλιέας μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ) στο λιμένα Πόρου.

Συμμετοχή Ελικοπτέρου του ΠΝ σε Επιχείρηση Έρευνας - ΔιάσωσηςΣυμμετοχή Ελικοπτέρου του ΠΝ σε Επιχείρηση Έρευνας - Διάσωσης

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: