Δύο F-16 ελληνικά και δύο F-15 αμερικανικά μαχητικά αεροπλάνα πραγματοποιούν υπερπτήση σε σχηματισμό πάνω από την Ακρόπολη, στα πλαίσια της άσκησης «Ηνίοχος», Αθήνα, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016. (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ)

Στα πλαίσια της άσκησης Ηνίοχος 2016, σμήνος 2 Αμερικάνικων F-15Ε και 3 ελληνικών F-16Μ εκτέλεσε σήμερα στις 11:15 το πρωί προγραμματισμένη υπερπτήση πάνω από την Ακρόπολη για σκοπούς φωτογράφησης. Το ένα F-16 είχε το ρόλο φωτογράφου των υπολοίπων μαχητικών. Η υπερπτήση του σχηματισμού πάνω από τον ιερό βράχο , σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ/ΜΠΕ, ακολούθησε το ίχνος πτήσεως των μαχητικών στη διάρκεια της παρελάσεως της 25ης Μαρτίου.  Η πολυεθνική άσκηση  «Ηνίοχος 2016» ολοκληρώνεται στις 14 Απριλίου.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝΑΚΡΟΠΟΛΗ ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝΑΚΡΟΠΟΛΗ ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝΑΚΡΟΠΟΛΗ ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝΑΚΡΟΠΟΛΗ ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝΔιέλευση Μικτού Σχηματισμού Αεροσκαφών πάνω από τον Ιερό Βράχο της ΑκρόποληςΔιέλευση Μικτού Σχηματισμού Αεροσκαφών πάνω από τον Ιερό Βράχο της ΑκρόποληςΔιέλευση Μικτού Σχηματισμού Αεροσκαφών πάνω από τον Ιερό Βράχο της ΑκρόποληςΔιέλευση Μικτού Σχηματισμού Αεροσκαφών πάνω από τον Ιερό Βράχο της ΑκρόποληςΔιέλευση Μικτού Σχηματισμού Αεροσκαφών πάνω από τον Ιερό Βράχο της ΑκρόποληςΔιέλευση Μικτού Σχηματισμού Αεροσκαφών πάνω από τον Ιερό Βράχο της ΑκρόποληςΔιέλευση Μικτού Σχηματισμού Αεροσκαφών πάνω από τον Ιερό Βράχο της ΑκρόποληςΔιέλευση Μικτού Σχηματισμού Αεροσκαφών πάνω από τον Ιερό Βράχο της ΑκρόποληςΔιέλευση Μικτού Σχηματισμού Αεροσκαφών πάνω από τον Ιερό Βράχο της ΑκρόποληςΔιέλευση Μικτού Σχηματισμού Αεροσκαφών πάνω από τον Ιερό Βράχο της ΑκρόποληςΔιέλευση Μικτού Σχηματισμού Αεροσκαφών πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

2 Σχόλια

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: