Χειμερινή εκπαίδευση της 2ης ΕΜΑΚ στον Όλυμπο. (Π.Σ.)

Το Πυροσβεστικό Σώμα (ΠΣ) αποδέσμευσε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ετήσια χειμερινή εκπαίδευση της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 2ης ΕΜΑΚ.
Στόχος της εκπαίδευσης ήταν η εξοικείωση του 24μελούς προσωπικού με τις συνθήκες χειμερινής διαβίωσης και τις τεχνικές διάσωσης.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο, μεταξύ 28-31, και τον Απρίλιο, από τις 4 έως τις 6 του μήνα, στον Όλυμπο.

Φωτογραφίες από την εκπαίδευση της 2ης ΕΜΑΚ στον ΌλυμποΦωτογραφίες από την εκπαίδευση της 2ης ΕΜΑΚ στον ΌλυμποΦωτογραφίες από την εκπαίδευση της 2ης ΕΜΑΚ στον ΌλυμποΦωτογραφίες από την εκπαίδευση της 2ης ΕΜΑΚ στον ΌλυμποΦωτογραφίες από την εκπαίδευση της 2ης ΕΜΑΚ στον ΌλυμποΦωτογραφίες από την εκπαίδευση της 2ης ΕΜΑΚ στον ΌλυμποΦωτογραφίες από την εκπαίδευση της 2ης ΕΜΑΚ στον ΌλυμποΦωτογραφίες από την εκπαίδευση της 2ης ΕΜΑΚ στον Όλυμπο

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: