Αυτη είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που ελικόπτερα των Σκοπίων παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο. (Rob Schleiffert/Flickr)

Λίγο πριν τις 10.00 σήμερα, για δεύτερη φορά σε μερικές ημέρες, δυο ελικόπτερα των Σκοπιανών πέταξαν επάνω από ελληνικό έδαφος, στην περιοχή Κιλκίς.

Αναχαιτίστηκαν από δυο επιθετικά ελικόπτερα Apache και δυο μαχητικά αεροσκάφη F-16.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17.00 σήμερα, κατόπιν πρωτοβουλίας του Έλληνα Υπουργου Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, αρχίζουν οι εργασίες της Τετραμερούς Συνάντησης Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας και πΓΔΜ στη Θεσσαλονίκη, με θέμα τη διασυνοριακή συνεργασία για την αντιμετώπιση του προσφυγικού. Καλά πάμε..

Πηγή: Σάββας Δ. Βλάσσης. Ο Σάββας Δ. Βλάσσης είναι εκδότης του περιοδικού ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

One Response

  1. manolis

    Aμα την επομενη φορα παραβιασει τον ΕΕΧ το εικονιζομενο Bell UH-1H «321» , δεν υπαρχει προβλημα, ειναι πρωην ελληνικο:
    http://www.fox2magazine.net/%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1/6052-H-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AF%CF%89%CE%BD-%28FYROM-Air-Force%29.html

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: