Επίσημη Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Βουλγαρία. (ΓΕΕΘΑ)

Την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία, κατέθεσε στέφανο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στη Σόφια και συναντήθηκε με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλγαρίας Πτέραρχο Constantin Popov με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ενίσχυσης της στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Ακολούθως, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας κ. Dimitar Kyumyrdzhiev. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του περιβάλλοντος ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από τις προσφυγικές / μεταναστευτικές ροές και επηρεάζουν άμεσα τις βαλκανικές χώρες καθώς και στην προαγωγή της στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών εντός του ευρωατλαντικού πλαισίου.

Επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε και απένειμε αναμνηστικά διακριτικά σε στελέχη των Βουλγαρικών ΕΔ, τα οποία έχουν φοιτήσει σε Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: