Από 7 έως 9 Ιουνίου 2016, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής, το 7ο Ετήσιο Συνέδριο του Κέντρου, με θέμα: «Challenges to Maritime Security Derived from Transnational Organized Crime at Sea».

Στο συνέδριο συμμετείχαν 155 σύνεδροι από την Ελλάδα, 24 κράτη-μέλη και οργανισμούς του ΝΑΤΟ, κράτη εκτός Συμμαχίας, οργανισμούς της Ε.Ε. και διεθνείς οργανισμούς, καθώς και εκπρόσωποι της διεθνούς ακαδημαϊκής, επιχειρηματικής και ναυτιλιακής κοινότητας.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν η πραγμάτευση και εμβάθυνση επί θεμάτων που σχετίζονται με την πολυπλοκότητα των απειλών κατά της θαλάσσιας ασφάλειας προερχόμενες από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, καθώς και η διατύπωση σχετικών προτάσεων και λύσεων.

 

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Αρέσει σε %d bloggers: