Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00, θα λάβει χώρα στην έδρα του εκπαιδευτικού οργανισμού ΑΚΤΙΣ (Ακαδημίας 85, 1ος όροφος), η παρουσίαση των εκδοθέντων βιβλίων «Λήψη Απόφασης» και «CQB – Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης».

Την παρουσίαση των εν λόγω συγγραμμάτων, θα πραγματοποιήσουν οι συγγραφείς των κ. κ. Δημητρόπουλος Γεώργιος και Τρασάνης Ευάγγελος.

Η συμμετοχή στην προαναφερθείσα εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων (30 θέσεις), παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το ΑΚΤΙΣ, για κράτηση θέσεως, στο τηλέφωνο 210 3833353 και ώρες 17:00 έως 21:00, καθημερινά.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Email: contact@aktis-security.org
www.aktis-security.org.gr

One Response

  1. Προβοκάτωρ

    Μπράβο και στους δύο.

    Υ.γ: Αν διαβάσετε την εισαγωγή, θα αντιληφθείτε ίσως, πως λειτουργούσαν και εξακολουθούν ακόμη, πολλά «πράγματα» στις Ε.Ε.Δ., που σε κάποιους έρχονται εικόνες από τη διάλυση του στρατού του Σαντάμ.. και ειδικά οι φωτογραφίες από διάφορες δραστηριότητες…τον…Mohammed Saeed al-Sahhaf…

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: