Το τουρκικό κρατικό ναυπηγείο İstanbul Tersanesi Komutanlığı (ITK) που έχει έδρα στην περιφέρεια Πέντικι της Κωνσταντινούπολης καθέλκυσε την 18η Ιουνίου την τρίτη κορβέτα κλάσης Ada για την Διοίκηση των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων.

Το πλοίο, η TCG Burgazada (F513), θα εισέλθει σε υπηρεσία με το Τουρκικό Ναυτικό εντός του 2018 και θα συμπληρώσει τα πλοία TCG Heybeliada (F511) και TCG Buyukada (F512). Μια τέταρτη μονάδα, η TCG Kınalıada (F514), βρίσκεται ήδη σε φάση κατασκευής από το ITK σύμφωνα με το πρόγραμμα MILGEM της χώρας.

Ένα πακέτο τεσσάρων φρεγατών MILGEM κλάσης I θα κατασκευαστούν στην Τουρκία αρχής γενόμενης από το 2017.

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: