Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Προσωπικού Αεράμυνας (ΚΕΠΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, η τελετή αποφοίτησης της 1ης  Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ) του Σχολείου Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΣΕΕΚ).

Τα πτυχία στους σπουδαστές επέδωσε ο Επιτελάρχης της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Μαρίνος Λούκος.

Η πρακτική εκπαίδευση της εν λόγω ΕΣ πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Air Traffic Control Simulator του ΚΕΠΑ, το οποίο προσφέρει ρεαλιστική απεικόνιση όλων των Αεροδρομίων της Ελλάδας με πλήθος επιλογών – σεναρίων, προσαρμοσμένων στο περιβάλλον εργασίας του Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας, επιτυγχάνοντας έτσι υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης.

3 Σχόλια

 1. Προβοκάτωρ

  Μήπως λέω..μήπως..να αναλάβει την εκπαίδευση όλων των χειριστών α/α και να γίνει επιτέλους ξεχωριστή διοίκηση η αεράμυνα, υπό την σκέπη της Π.Α. ασφαλώς?? (ο τραχανάς με τα α/α μέσα,θα μαζευτεί έπειτα…)

  Απάντηση
   • Προβοκάτωρ

    Σαφέστατα!
    Αλλά προέχει πρώτα η συγκέντρωση και οργάνωση.
    Το ενδεχόμενο να γίνουν συγχρόνως και τα δύο…δεν αγγίζει ασφαλώς το ελλάντα!

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: