Πραγματοποιήθηκε, την 30 Ιουνίου 2016, στον προαύλιο χώρο του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς, η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Αξιωματικών που αποφοίτησαν από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 2016.

Κατά τη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε στην παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας, της Ιεραρχίας της Εθνικής Φρουράς και συγγενών των νέων Αξιωματικών, επιδόθηκαν από τον Υπουργό Άμυνας κ. Χριστόφορο Φωκαΐδη τα ξίφη στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς.

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Υπουργός αφού συνεχάρη θερμά τους νέους Ανθυπολοχαγούς για την επιτυχή ολοκλήρωση μιας δύσκολης διαδρομής, σημείωσε πως η Εθνική Φρουρά στηρίζεται στο πλούτο και τις ικανότητες του έμψυχου δυναμικού της. Τους κάλεσε επίσης να τηρούν απαρέκλητα τους κανόνες της πειθαρχίας αλλά και να διοικούν με ανθρωπιά και να καλλιεργούν το αγνό στρατιωτικό πνεύμα. Υπογράμμισε, ότι η «Εθνική Φρουρά βρίσκεται αυτή την περίοδο σε μια πορεία σημαντικών μεταρρυθμίσεων με στόχο την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων στα πρότυπα σύγχρονων στρατών και σ’ αυτή την πορεία ο δικός σας ρόλος και συνδρομή είναι καθοριστικής σημασίας».

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: