Από σήμερα, το Διεθνές Πρωτάθλημα «Αρματικο Διάθλο 2016» είναι υπό εξέλιξη στο πεδίο ασκήσεων – βολών Αλαμπίνο της Ρωσίας και θα διαρκέσει από 30 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου. Το Διεθνές Πρωτάθλημα «Αρματικό Διάθλο» περιλαμβάνει δοκιμασίες στην οδήγηση ικανοτήτων, αγωνιστική οδήγηση και εκτέλεση βολών με διάφορα οχήματα. Περιλαμβάνει 39 πληρώματα από 13 χώρες, συμπεριλαμβανομένων Ρωσίας, Σερβίας, Ινδίας, Καζακστάν, Μογγολίας, Κουβέιτ, Αρμενία, Λευκορωσία και Κίνας.

Όλες οι ομάδες θα χρησιμοποιούν το ρωσικής κατασκευής άρμα μάχης T-72Β3 με μοναδική εξαίρεση την Κίνα, η οποία προσκόμισε δικού της σχεδιασμού άρμα μάχης (στον προηγούμενο διαγωνισμό ήταν το ZTZ-96A), και η Λευκορωσία, η οποία θα χρησιμοποιήσει το δικό της εκσυγχρονισμένο T-72.

Οι νικητές των μεμονωμένων αγωνισμάτων πρόκειται να ανακοινωθούν την 6η Αυγούστου, συμπεριλαμβανομένων τριών πληρωμάτων αρματιστών. Οι οχτώ ομάδες θα συμμετέχουν την 13η Αυγούστου στον ημιτελικό δρόμο σκυταλοδρομίας.

Βίντεο στο οποίο γίνεται ανάλυση του Αρματικού Διάθλου από το Southfront.org

Βίντεο όπου παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τους ρωσικούς περιφερειακούς προκριματικούς αγώνες για το Αρματικό Διάθλο 2016

Αρχίζουν τα Διεθνή Στρατιωτικά Αγωνίσματα στη Ρωσία

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης, η Ρωσία συμμετέχει στο Αρματικό Διαθλο με ένα πράσινο άρμα, η Σερβία με κίτρινο, το μπλε άρμα έχει καθοριστεί στην Ινδίας και κόκκινο στο Καζακστάν. Μεγάλος αριθμός επισκεπτών, αντιπροσώπων από 19 χώρες συμμετέχει στα Διεθνή Στρατιωτικά Αγωνίσματα 2016.

Ο δεύτερος αγώνας θα περιλαμβάνει την Μογγολία, Κουβέιτ και Αρμενία στα κίτρινα, μπλε και πράσινα άρματα, αντίστοιχα,

Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας υποσχέθηκε ότι ο φετινός διαγωνισμός θα γίνει ακόμη πιο δυναμικός, ο αριθμός των στόχων θα αυξηθεί από πέντε σε οχτώ.

Τα Διεθνή Στρατιωτικά Αγωνίσματα ξεκίνησαν νωρίτερα σήμερα, περιλαμβάνοντας αγωνίσματα σε 23 κατηγορίες. Συνολικά 121 ομάδες από 19 χώρες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στα Αγωνίσματα που επιβλέπονται από παρατηρητές 11 χωρών.

Μετάφραση/Απόδοση απο το sputniknews.com για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: