Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα, η τελετή αποφοίτησης της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς του έτους 2016, των Λοχαγών Όπλων – Σωμάτων, του Ενιαίου Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης.

Το Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης αποτελεί κομβικό σχολείο για την εκπαίδευση των Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς. Αντικειμενικός σκοπός της εκπαίδευσης είναι η παροχή των απαραιτήτων γνώσεων στους Αξιωματικούς βαθμού Λοχαγού, για να ανταποκριθούν στα καθήκοντα του Διοικητή Ανεξάρτητης Υπομονάδας και του Υποδιοικητή Μονάδας. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα της εκπαίδευσης εστιάζεται και στην παροχή γνώσεων αναφορικά με την τακτική χρησιμοποίηση των Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς.

Τα αποφοιτήρια στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς επιδόθηκαν από τον Α΄ Υπαρχηγό ΓΕΣ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: