Το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο της στενότερης διασύνδεσής του με την θαλασσινή κοινότητα, καθώς και της στήριξης ναυταθλητικών δραστηριοτήτων, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δήμου Δελφών και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, που αποτελούν τους συνδιοργανωτές της 27ης Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου, διαθέτοντας το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνομένων Βλημάτων (ΤΠΚ) ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ, ως πλοίο συνοδείας των αγώνων.

Η εκκίνηση των ιστιοδρομιών δόθηκε την Δευτέρα 1η Αυγούστου 2016, ενώ η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016. Το Ράλι Ιονίου, καθώς και η Ρεγκάτα Αιγαίου κατατάσσονται στους σημαντικότερους εβδομαδιαίους αγώνες τόσο σε συμμετοχή σκαφών, όσο και σε συμμετοχή ομίλων, στον Ελλαδικό χώρο.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: