Γραφεί ο Πάρις Μ.

Όχι δεν είναι λάθος ο τίτλος, δεν είμαι ούτε υπέρ των greeklish, απλώς μια μεταφορά του ποιητή είναι μιας και ο τίτλος του παιχνιδιού «ARMA III».

Το παρασκήνιο του παιχνιδιού θέλει τους δημιουργούς του να κατασκοπεύουν μια ελληνική στρατιωτική βάση στη Λέσβο, όχι δεν είναι φάρσα!, οι όποιοι δήλωσαν ότι ήθελαν απλώς να κάνουν πιο αληθοφανή τα τρισδιάστατα μοντέλα τους, εννοείται ότι συνελήφθησαν από τις τοπικές αρχές.

Παρόλα τα γεγονότα το παιχνίδι αποτελεί ένα αριστούργημα στο είδος του «FPS- First Person Shooter» πλησιάζει θα λέγαμε σε έναν χαμηλού επιπέδου στρατιωτικό εξομοιωτή.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε επίσης πως αυτή η εταιρεία Βohemia Interactive χρησιμοποίησε την Λήμνο και τον άγιο Ευστράτιο σαν χάρτες του παιχνιδιού όπου και αναπαρίστανται με μεγαλεία ακρίβεια.

Δεν είναι το πατροπαράδοτο Shooter όπου θα πάρεις ένα όπλο και θα τους φας όλους αντιθέτως ο ρεαλισμός είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και ίσως μερικές φορές παραπάνω από ότι θα έπρεπε.

Το παιχνίδι είναι Open World που σημαίνει ότι δεν περιορίζεσαι σε κάποια διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις έτσι ώστε να φέρεις εις πέρας τη αποστολή.

Πληθώρα από όπλα και οχήματα να επιλέξεις όπου η πολύ εξάσκηση απλώς θα σε κάνει καλό χειριστή είπαμε ότι η αληθοφάνεια είναι παρών σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού.

Το καλό του τίτλου είναι ότι λίγα πράγματα θα σε περιορίσουν να κάνεις κάτι όταν επιλέξεις τον οπλισμό σου.

Στα armaτα οπότε!

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: