Δεκαέξι εθελοντές από την Αμερικανική Ναυτική Βάση Ευκολίας Σούδας (NSA) συμμετείχαν στο πρόγραμμα βελτίωσης σχέσεων με την τοπική κοινότητα. Η κοινή προσπάθεια περιελάμβανε ναύτες της βάσης και αεροπόρους από την 95η Μοίρα Αναγνωρίσεων οι οποίοι καθάρισαν τα σκουπίδια από το ύπαιθρο και τις ακτές της Κρήτης.

 

 

One Response

  1. Πάτε καλά;

    Thank you, fellows. Αυτό είναι πάντως κάτι που εν μέρει μας διαχωρίζει με τους …πιο προηγμένους και ποτέ μου δεν κατάλαβα-η πλήρη απουσία εθελοντικής δράσης μέσω οργανωμένων δομών. Πχ ο στρατός ξηράς (ιδίως το μηχανικό) θα μπορούσε να διοργανώσει μια μέρα καθάρισμα μιας ακτής με συμμετοχή εθελοντών (μιας, δε θα κάνει αυτός τη δουλειά) ή θα μπορούσε να αναδασώσει καμμένες εκτάσεις (το τελευταίο, ίσως και να υπάγεται στα καθήκοντα της προετοιμασίας του εδάφους για άμυνα περιοχή).

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: