Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, σύντομα το Βραζιλιάνικό Σώμα Πεζοναυτών (CFN) πρόκειται να θέσει σε υπηρεσία τα τρία τελευταία εκσυγχρονισμένα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού (ΤΟΜΠ) M113MB1, είπε την 10η Αυγούστου το Ναυτικό στο IHS Janes.

Το τελευταίο πακέτο περιλαμβάνει οχήματα όλμων, τεχνιτών και περισυλλογής, ανέφερε η υπηρεσία. Τα πρώτα επτά M113 παραλήφθηκαν την 14η Ιουνίου 2013.

Το CFN ανέθεσε την 28η Νοεμβρίου 20108 σύμβαση αξίας 15,8 εκατομμυρίων δολαρίων ($) στις Ισραηλινές Στρατιωτικές Βιομηχανίες (IMI) μέσω της Ναυτικής Επιτροπής στο Λονδίνο (CNBE) για τον εκσυγχρονισμό 24 ΤΟΜΠ M113, δυο οχημάτων διοίκησης M577A2, δυο M125A1 οχημάτων μεταφοράς όλμου, μια μονάδας επισκευών M113A1G, και ένα οχήματος XM806E1. Η εργασία πραγματοποιήθηκε από το Τεχνολογικό Κέντρο του Σώματος Πεζοναυτών με βοήθεια από τις IMI, οι οποίες επιλέχθηκαν έναντι προσφορών από την BAE Systems και Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft (FFG).

 

Victor Barreira

 

Απόδοση/Μετάφραση απο το IHS Janes για την Προέλαση.

 

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: