Οι δραστηριότητες κοινωνικής προσφοράς του Στρατού Ξηράς στους τομείς αεροδιακομιδής ασθενών και αεροπυρόσβεσης, το διάστημα από Παρασκευή 12 και την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016, έχουν ως ακολούθως:

– Διατέθηκε Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού  CH-47D για την αεροδιακομιδή μωρού 18 μηνών από τη Λέρο στο Ηράκλειο Κρήτης. Η έναρξη της επιχείρησης αεροδιακομιδής πραγματοποιήθηκε στις 21:39 του Σαββάτου 13 Αυγούστου 2016 και ολοκληρώθηκε στις 22:48.

– Διατέθηκαν τέσσερα Ελικόπτερα CH-47D  της Αεροπορίας Στρατού , για τη συνδρομή στην κατάσβεση των δασικών πυρκαγιών στο Σιδηρόκαστρο Μάνης, στην Κάψα -Πόρτο Ελάφια Ευβοίας και στην Κύμη Ευβοίας. Ευβοίας. Συμπλήρωσαν 16,30 ώρες πτήσης και εκτέλεσαν 37 ρίψεις νερού.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: