Η Ρωσία ανέπτυξε προωθημένα νέα συστήματα Ηλεκτρονικού Πολέμου και Πληροφοριών στα σύνορα κοντά στην επαρχία του Χαρκοβο της Ουκρανίας.

Η Ρωσία μετέφερε τα στρατιωτικά συστήματα πληροφοριών σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων από τα σύνορα δείχνουν οι εικόνες της Κρατικής Υπηρεσίας Φύλαξης Συνόρων της Ουκρανίας.
Η συνοριοφυλακή χρησιμοποιώντας το αεροσκάφος εναέριας επιτήρησης “Diamond” στην ανατολική διοικητική περιφέρεια επιβεβαίωσε την παρουσία της Ρωσίας με συστήματα συλλογής πληροφοριών κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, τα εποχούμενα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου εμφανίστηκαν όταν η Ρωσία ξεκίνησε τις έντονες στρατιωτικές ενέργειες στην προσαρτημένη περιοχή της Κριμαίας στις αρχές Αυγούστου.

Εκτός αυτού, ίσαμε 40000 στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων αρμάτων, τεθωρακισμένων οχημάτων και μονάδες αεροπορίας, είναι πλέον παραπεταγμένες κατά μήκος των ανατολικών συνόρων της Ουκρανίας με την Ρωσία.

Απόδοση/Μετάφραση από το Defence-Blog.Com για την Προέλαση.

 

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: