Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 στο πλαίσιο αλληλοενημερώσεως των Μειζόνων  Διοικήσεων, επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Στόλου ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης και ο Διοικητής Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναυάρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης ΠΝ.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως δόθηκε η δυνατότητα παρουσιάσεως της αποστολής, των έργων και των δραστηριοτήτων του Αρχηγείου Στόλου, ενώ παράλληλα  αντηλλάγησαν απόψεις επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη μετάβαση των Αρχηγών/Διοικητών  στο Πλοίο Ταχείας Μεταφοράς (ΠΤΜ) ΚΕΡΚΥΡΑ, το Υποβρύχιο (Υ/Β) ΠΙΠΙΝΟΣ και την Φρεγάτα (Φ/Γ) ΣΠΕΤΣΑΙ, όπου και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες των εν λόγω μονάδων του ΑΣ.

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Αρέσει σε %d bloggers: