Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, ο Διοικητής Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης (Δ/ΔNE) Υποναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Γεωργίου Γιακουμάκη ΠΝ, παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης στην νήσο Ύδρα, προς τιμήν των Ελλήνων ηρώων Νικολάου Κολμανιάτη  και Μιχαήλ Σπύρου,  οι οποίοι πολέμησαν για την ανεξαρτησία της Αργεντινής το 1816. 

Τους επισήμους μετέφερε στην Ύδρα το εκπαιδευτικό ιστιοφόρο σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής ARA LIBERTAD, το οποίο συμμετέχει στον ετήσιο Εκπαιδευτικό Πλου  της Ναυτικής Σχολής της Αργεντινής.

3 Σχόλια

  • ΑΧΕΡΩΝ

   Ἡ κορβέτα ARA Spiro P-43 πραγματοποίησε διέλευση από τα νερά της Ύδρας γύρω στο 1991,μάλλον μετά την συμμετοχή στον διεθνή συνασπισμό κατά του Ιράκ,ἤ λίγο αργώτερα.
   Το είχα διαβάσει στα «Αμυντικά Θέματα».

   Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: