Από το Σάββατο 27 Αυγούστου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), συνεπικουρούμενη από μέλη της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ), συμμετείχε στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2016», στη Μόσχα, το οποίο διοργανώνεται από το 2008 και φέτος συμμετείχαν μουσικά συγκροτήματα από δεκατέσσερις (14) χώρες.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αρχιμουσικός της Μπάντας της ΠΑ, Σμηναγός (ΜΣ) Αλέξανδρος Λιτσαρδόπουλος, διεύθυνε το σύνολο των Μπαντών που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ, ενώ η Μπάντα συμμετείχε σε ποικίλες μουσικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ με μουσικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε απόσπασμα από τον Ολυμπιακό Ύμνο και αντιπροσωπευτικά κομμάτια από την ελληνική κινηματογραφική μουσική.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: