Οι Ρώσοι μηχανικοί ανέπτυξαν έναν νέο τύπο πυρομαχικού για το άρμα μάχης T-14 “Αρμάτα”

Το νέο προγραμματιζόμενο “πυροδοτούμενο μέσω τηλεχειρισμού” 125 χιλιοστών βλήμα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την “Ουραλβαγκονζαβόντ”, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή αρμάτων στον κόσμο.

Ο Ολεγκ Σιένκο, ο διευθύνων σύμβουλος της βιομηχανίας ανακοίνωσε την ανάπτυξη του βλήματος στη διεθνή αμυντική έκθεση “Army-2016” που ξεκίνησε στην Μόσχα την 6 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο “RIA Novosti”.

“Κατασκευάσαμε αυτό το πυροδοτούμενο μέσω τηλεχειρισμού βλήμα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν είχαμε ξανακάνει κάτι σαν αυτό στο παρελθόν, εως αυτη τη στιγμή. Έχουμε ήδη ολοκληρώσει τα σταδία της ανάπτυξης, κατασκευής και δοκιμής, και έχει ήδη εισέλθει σε υπηρεσία. Και τώρα το προσφέρουμε προς εξαγωγή”, είπε ο Σιένκο.

Το T-14 “Αρμάτα” είναι ένα τελευταίας τεχνολογίας άρμα μάχης που βασίζεται στην Ενιαία Πλατφόρμα Μάχης “Αρμάτα”, το οποίο αντιπροσωπεύει την νέα γενιά των ρωσικών αρμάτων μάχης. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό κατά την Παρέλαση της Ημέρας της Νίκης στην Μόσχα την 9η Μαΐου 2015, παρακινώντας τους Στρατούς αρκετών Δυτικών δυνάμεων να αγωνιστούν για να αναπτύξουν όπλα ικανά για να το αντιμετωπίσουν.

 

Απόδοση/Μετάφραση από το Sputniknew.com για την Προέλαση.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: