ΟΥπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Αίγυπτο, παρέστη στην πρώτη συνάντηση κρατικών και ιδιωτικών βιομηχανιών Ελλάδας – Αιγύπτου, που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Αιγύπτιος ομόλογός του Στρατηγός Sedky Sobhy, ο Υπουργός Στρατιωτικής Παραγωγής Dr Mohammed Saeed Al-Assar, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός του Επιτελείου των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων Αντιστράτηγος Mahmoud Hegazi.

Επίσης, συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’ ο οποίος του απένειμε τον Μεγαλόσταυρο του Αγίου Σάββα. Στη συνάντηση ήταν παρών ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

Επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας και επισκέφθηκε τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο, όπου μιλώντας στα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος της Αλεξάνδρειας δεν είναι απλά ένας ναυτικός όμιλος, ήταν το Αρχηγείο του Στόλου την περίοδο του πολέμου. Αποδίδουμε λοιπόν τις οφειλόμενες τιμές σε αυτό τον ιστορικό όμιλο που φιλοξένησε το Αρχηγείο του Ελληνικού Στόλου, μέσα από εδώ δόθηκε η μάχη για την ελευθερία».

One Response

 1. ΑΧΕΡΩΝ

  Τρείς απορίες:
  α)τον παίρνουν άραγε στα σοβαρά τον Καμμένο οἱ Αιγύπτιοι;
  β)υπήρξε κάποιο θέμα ουσίας,ἤ μήπως ἡ επίσκεψη ήταν απλώς λάντζα,δηλαδή διπλωματικό λούστρο;
  γ) εκείνο τον Μεγαλόσταυρο του Αγίου Σάββα,ποιόν άθλο έκανε ὁ Καμμένικωφ για να τον κερδίσει;

  Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: