Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του προσωπικού των Σχηματισμών, Συγκροτημάτων, Μονάδων και Ανεξαρτήτων Υπομονάδων της Φρουράς Θεσ/νίκης, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα Υγιεινής Διατροφής, Άσκησης και Ευεξίας, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Ακροατήριο ήταν Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Οπλίτες Θητείας, μαθητές παραγωγικών σχολών, τοπικοί φορείς, καθώς και πολίτες.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση και αφύπνιση περί της επικίνδυνης νόσου της παχυσαρκίας, η προτροπή για σωματική άσκηση οποιασδήποτε μορφής, σε συνδυασμό με τα οφέλη της υγιεινής διατροφής, για την επίτευξη ψυχικής ανάτασης και ευεξίας.

Η Ημερίδα είχε ως θέματα:

– Παχυσαρκία – Επιδημιολογία–Αίτια και Επιπτώσεις.
– Παχυσαρκία και Καρδιά.
– Ευ Ζην: Όταν από το ΖΗΝ απομακρύνεται το ΕΥ.
– Διατροφή και Ψυχική Υγεία.
– Διαμόρφωση χαρακτήρα μέσα από τον αθλητισμό.
– Νηστεία και Διατροφή: Τα Διατροφικά οφέλη της νηστείας.
– Παιδί και Διατροφή, μεταβολικός προγραμματισμός «Ανοιγοκλείνοντας τους Διακόπτες των Γονιδίων».
– Που έγκειται η λειτουργικότητα ορισμένων παραδοσιακών τροφών.
– Σωματική Άσκηση και Υγεία.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: