Σύμφωνα με χθεσινό άρθρο του Λ. Μπλαβέρη στην εφημερίδα Παραπολιτικά, ο Αντιναύαρχος ε.α. Αθανάσιος Παναγόπουλος είναι ο νέος Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, μετά από σχετική απόφαση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και είναι ήδη σε ισχύ.  Ο κ. Παναγόπουλος , είναι φίλος της Προέλασης και μάλιστα μας επέτρεψε την δημόσια προβολή του εντυπωσιακού βίντεο που τράβηξε  την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016, ως επιβάτης της νεότευκτης ΤΠΚ «Ρίτσος»  στον  σύντομο πλού για τον εορτασμό τής εθνικής μας επετείου.

Ο Αντιναύαρχου ΠΝ ε.α. Αθ. Παναγόπουλος , πρώτος απο δεξιά, στη γέφυρα του ΤΠΚ "Ρίτσος" την 25η Μαρτίου 2016 (φωτ. ΓΕΝ)

Ο Αντιναύαρχος ΠΝ ε.α. Αθ. Παναγόπουλος , πρώτος απο δεξιά, στη γέφυρα του ΤΠΚ «Ρίτσος» την 25η Μαρτίου 2016 (φωτ. ΓΕΝ)

Ο νέος Διευθυντής αντικαθιστά τον επίσης προερχόμενο από το Πολεμικό Ναυτικό προκάτοχό του Υποναύαρχο ε.α. Ιωάννη Λεοντακιανάκο, ο οποίος παραιτήθηκε εδώ και λίγο καιρό. Η  θητεία του Αντιναυάρχου Παναγόπουλου,  λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου 2018, οπότε και έληγε η θητεία του παραιτηθέντος προκατόχου του.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και είμαστε σίγουροι οτι αν και θαλασσινός,  προερχόμενος από τα Ταχέα Σκάφη, θα τα πάει μιά χαρά στη στεριά, στο μεγαλύτερο πολεμικό μουσείο της χώρας!

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: