Το πρωτότυπο ενός οχήματος μάχης Bradley επόμενης γενιάς αποκαλύφθηκε από την BAE Systems.

Το πρωτότυπο όχημα, που επιδείχθηκε στην ετήσια συνάντηση της Ένωσης του Στρατού των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, έχει αναβαθμισμένο σκάφος που παρέχει επαυξημένη προστασία δαπέδου, διαμερισματοποίηση των χώρων καυσίμων και πυρομαχικών καθώς και μεγαλύτερο ωφέλιμο χώρο και παρεχόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

«Στο τωρινό κλίμα του προϋπολογισμού, ο Στρατός συχνά καλείται να επιλέξει μεταξύ του να συντηρήσει τον υπάρχοντα στόλο και να αναπτύξει νέες δυνατότητες», είπε ο Deepak Bazaz, διευθυντής προγραμμάτων Πυροβολικού και Bradley της BAE Systems. «Επενδύουμε στην έρευνα και ανάπτυξη για να παρουσιάσουμε προσιτές και αποτελεσματικές λύσεις ώστε ο Στρατός να αντιμετωπίσει τα υπάρχοντα κενά. Έχουμε επικεντρωθεί στο να ενσωματώσουμε σύγχρονες, αναδυόμενες και μελλοντικές τεχνολογίες που θα βελτιώσουν σημαντικά την κινητικότητα, την προστασία και τη φονικότητα του Bradley».

Το Bradley Νέας Γενιάς περιλαμβάνει αναβαθμισμένη ανάρτηση για επαύξηση της κινητικότητας κατά τους ελιγμούς, διαθέτει έναν αναβαθμισμένο πύργο που προέρχεται από το σημερινό Bradley, βελτιωμένους αισθητήρες σκόπευσης και δυνατότητα διασύνδεσης σε δίκτυο.

Το πρωτότυπο του οχήματος θα χρησιμοποιηθεί από την BAE Systems για τη δοκιμή υποσυστημάτων και για να αποτελέσει μια χρηστική πλατφόρμα ανάπτυξης, πειραματισμών και αξιολόγησης.

Η BAE Systems είναι ο αρχικός κατασκευαστής του οχήματος μάχης Bradley .

Richard Tomkins

Πηγή: upi.com

One Response

  1. ΛΑΜΠΡΟΣ

    Πολύ λεπτή πρόσθια θωράκιση…σε αντιδιαστολή με την προσοχή στην πλευρική ενίσχυση.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: