Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο Διοικητής των Χερσαίων Δυνάμεων της Βουλγαρίας Υποστράτηγος Αντρέι Ίλιεφ Μπότσεφ, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, όπου του έγινε ενημέρωση και επίδειξη των κυρίων οπλικών αλλά και μουσειακών συστημάτων του.

6 Σχόλια

 1. Προβοκάτωρ

  Μαλ@#ες..ακόμη και οι Βούλγαροι έχουν την αρμόζουσα οργάνωση…»Διοικητής των Χερσαίων Δυνάμεων»..δίχως αεροπορίες,δνσεις,τμήματα,τρεχάμενους παρατρεχάμενους..

  Απάντηση
  • PROMAXOS

   Δεν είναι ακριβως έτσι.
   RN, RAF, USAF, USN, USArmee.Το ίδιο συμβαινει σε Αυστραλία, Καναδά, Ιταλία.
   Χερσαίες/Ναυτικες/Αεροπορικές Δυνάμεις είναι ορολογία που συνήθως προτιμάται από ηπειρωτικές δυνάμεις με χερσαία νοοτροπία, όπως η Τουρκία, και από νεοφώτιστους που έλκονται από τεχνοκρατικά ορθούς αλλά βαρύγδουπους και χωρίς πολιτικοιστορικό φορτίο τίτλους.

   Απάντηση
  • Δούκας Γαϊτατζής

   Σωστή η παρατήρηση.
   Ως γνωστόν το μουσείο αρμάτων του ΚΕΤΘ δεν βρίσκεται μπροστά στο διοικητήριο του ΚΕΤΘ, όπου μεταφέρθηκαν όλα (;) τα μουσειακά άρματα, αλλά κοντά στην κύρια είσοδο του στρατοπέδου.

   Επίσης, τα μουσειακά άρματα είναι καθαρά και καλο-γυαλισμένα σαν να γίνεται παρουσίαση ώστε να πωληθούν.

   Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: