Την ανάθεση από τον Στρατό των ΗΠΑ, σύμβασης πενταετούς διάρκειας και σταθερής τιμής, μη προσδιοριζόμενων χρονοδιαγράμματος παράδοσης και ποσότητας για την επισκευή, συντήρηση και αναβάθμιση των οθονών πολλαπλών λειτουργιών (MFD) τύπου MFD-268C4 που είναι εγκατεστημένες στον στόλο των ελικοπτέρων UH-60M Black Hawk, ανακοίνωσε η Rockwell Collins.

Η συγκεκριμένη σύμβαση αποτελεί επέκταση προηγούμενης και συνεχίζει τη μακροχρόνια υποστήριξη του στόλου ελικοπτέρων Black Hawk του Στρατού των ΗΠΑ. Οι οθόνες, που παρέχουν πρωτεύοντα στοιχεία για την εκτέλεση της πτήσης και της αποστολής αλλά και τη δυνατότητα εκτέλεσης χειρισμών λειτουργιών, σχεδιαστικά βασίζονται στην ανοικτή αρχιτεκτονική του συστήματος ηλεκτρονικών πτήσης Flight2.

Βίντεο: Παρουσίαση εσωτερικού του ελικοπτέρου UH-60M στην αεροπορική έκθεση Farnborough 2016.

Πηγή: defence-point.gr

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: