Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοίνωσε ότι, από 17 έως 20 Οκτωβρίου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ, επισκέφθηκε την Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού EURONAVAL 2016, η οποία διεξήχθη στο Παρίσι, κατόπιν προσκλήσεως του Γάλλου ομολόγου του, Ναυάρχου Christophe Prazuck.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του, ο Αρχηγός ΓΕΝ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί επί των εξελίξεων σε θέματα ναυτικής τεχνολογίας και ναυπηγικής. Παράλληλα, στο περιθώριο της Έκθεσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με ομολόγους του και συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ενίσχυσης διμερών συνεργασιών.

Η έκθεση διοργανώνεται, ανά διετία, υπό την αιγίδα του γαλλικού Υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης αρμόδιου για ναυτικά θέματα, ενώ συμμετέχουν εταιρίες του χώρου της άμυνας και της ναυτιλίας. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 400 εκθέτες από 35 χώρες.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: