Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, o Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, επισκέφθηκε την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία “ΠΟΝΤΟΣ” στο Ν. Κιλκίς όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες του σχηματισμού και παρείχε κατευθύνσεις στο προσωπικό.

7 Σχόλια

  • EVRIPIDES

   Εννοείται και είναι σχηματισμός του ΕΣ!
   Όμως βάσει των διεθνών υποχρεώσεων που έχει αναλάβει το ΓΕΕΘΑ, έχει διατεθεί ως η βάση του ενός από 6 Ευρωπαικούς Σχηματισμούς Μάχης (βλέπε HELLBROC).
   Το επιτελείο δε της Ταξιαρχίας, είναι το Force Headquarters (FHQ), το οποίο υπάρχει στη πινακίδα του κτιρίου στη τελευταία φώτο.
   Ανα 2 έτη για περίοδο 6 μηνών είναι σε κατάσταση ετοιμότητας για ανάπτυξη και για αυτό το λόγο, το προηγούμενο εξάμηνο σε επιστέγασμα της προετοιμασίας, εκτελεί την ΤΑΑΣ/ΤΑΜΣ «ΤΑΛΩΣ» (Πιο πρόσφατη το έτος 2015).
   Παλαιότερα, 1 λόχος από το 1 Α/Μ τάγμα της Ταξιαρχίας΄, είχε διατεθεί στην δύναμη NRF.
   Περισσότερα στο : http://www.army.gr/structure/eg/dieuthinseis/71am/nrf.html#l=el

   Απάντηση
  • EVRIPIDES

   Εαν και γενικα συμφωνω προβοκάτορα, εδω εισαι λαθος. Αυτη η υποχρέωση δεσμευση ειναι και δημοσιες σχεσεις μεσα στην ΕΕ, αλλα στο κατω-κατω οταν γινεται ο ΤΑΛΩΣ η οταν συμμετεχουν στη MILEX, το προσωπικο της 71 ξεφευγει απο τη τετριμενη ελλαδικη πραγματικότητα (η οποια πλεον περιλαμβαμει και τα χοτ σποτσ) και ασχολείται με κατι πιο σοβαρο και ουσιαστικό.

   Απάντηση
   • Προβοκάτωρ

    Έτερον η «υποχρέωση»…εκάτερον η ύπαρξη αυτής της κοστοβόρας βιτρίνας που στερεί πόρους από αλλού και δεν προσφέρει τίποτε απολύτως.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: