Από την Κυριακή 16 έως και το Σάββατο 22 και από την Τρίτη 4 έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, αντιπροσωπείες Ικάρων της IVης Τάξης της Σχολής συμμετείχαν στο «Air Force Tactics International Course», στο University Of Defense, στο Brno της Τσεχικής Δημοκρατίας και στην «3η Ολυμπιάδα Κοινής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα Ασφάλειας και Άμυνας» (3rd CSDP Olympiad), στη Στρατιωτική Σχολή των Ενόπλων Δυνάμεων της Σλοβακίας (Armed Forces Academy of General Milan Rastislav Štefánik), στην πόλη Liptovský Mikuláš, αντίστοιχα.

Σκοπός της συμμετοχής στις παραπάνω διοργανώσεις ήταν η ενημέρωση των Ικάρων σε θέματα Αεροπορικών Επιχειρήσεων, καθώς και η γνωριμία τους και η ανταλλαγή απόψεων με σπουδαστές άλλων χωρών.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: