Η Βασιλική Αεροπορία (RAF) ανέθεσε στην Raytheon UK επέκταση της σύμβασης αξίας 131 £ για την διαχείριση των υπηρεσιών υποστήριξης του προγράμματος των αεροσκαφών επιτήρησης Sentinel.

Η Raytheon θα βελτιώσει τις πτυχές του σχεδιασμού, τροποποίησης, διαχείρισης διαμόρφωσης και υποστήριξης του Sentinel στην αεροπορική βάση της RAF στο Waddington και στις εγκαταστάσεις της Raytheon στο Broughton της Ουαλίας.

Το πλήρες φάσμα της τεχνικής υποστήριξης της Raytheon UK για τον στόλο των Sentinel περιλαμβάνει τη διαχείριση, προγραμματισμό συντήρησης, υπηρεσίες συντήρησης, τεχνικές και μηχανικές υπηρεσίες, διαχείριση παλαίωσης, ακεραιότητα του αεροπορικού οχήματος, υπηρεσίες προμηθειών και ανάθεσης συμβάσεων υπηρεσιών, εκπαίδευση, υπηρεσία σχεδιάσου και υπηρεσία καθολικής διαχείρισης του στόλου.

One Response

 1. Gunslinger32

  Η επίσημη ανακοίνωση της Raytheon: http://raytheon.mediaroom.com/2016-10-28-RAF-awards-Raytheon-UK-131-million-to-continue-Sentinel-support αναφέρει ότι η σύμβαση
  για συνέχεια της υποστήριξης (FOS) του Sentinel ισχύει μέχρι το 2021, μέχρι τότε θα
  είναι έτοιμο και το NG Jointstars http://www.boeing.com/defense/jstars/index.page με την
  επιλογή του P-8 Poseidon για τις ΕΔ της Βρετανίας ίσως να ανοίγει και ο δρόμος για την
  μελλοντική απόκτηση του νέου Jointsars, και τα δυο συστήματα βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα 737 της Boeing και αυτό προσφέρει στην μείωση εξόδων λειτουργίας και
  εκπαίδευσης για τους πιλότους και τεχνικούς εφόσον στην ουσία πρόκειται για μια εναρμόνιση στόλου σε έναν τύπο αεροσκαφών.

  http://raytheon.mediaroom.com/2016-10-28-RAF-awards-Raytheon-UK-131-million-to-continue-Sentinel-support

  Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: