Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 υπεγράφη στο Ερεβάν, το Πρόγραμμα Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ) έτους 2017 μεταξύ της Ελλάδας και της Αρμενίας, από τον Διευθυντή της Διευθύνσεως Διεθνών Σχέσεων του ΓΕΕΘΑ, Ταξίαρχο Μιλτιάδη Γρυλλάκη, και τον Διευθυντή Αμυντικής Πολιτικής του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Mr. Levon Ayvazyan.

Το ΠΣΣ περιλαμβάνει δράσεις που αφορούν σε συνεργασία σε αντικείμενα Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και στη  συμμετοχή στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων της Αρμενίας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) και σε ασκήσεις του Στρατού Ξηράς ως παρατηρητές.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: