Η Ρωσική Ναυτική Αεροπορία πρόκειται να παραλάβει τον Δεκέμβριο τα πρώτα οχτώ εκσυγχρονισμένα ελικόπτερα ανθυποβρυχιακού πολέμου Ka-27M, ανακοίνωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος του ναυτικού Πλοίαρχος Ιγκορ Ντιγκάλο.

Τόνισε ότι σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις της Ρωσικής Γενικής Ναυτικής Διοίκησης στα ελικόπτερα εγκαταστάθηκαν νέο σύστημα έρευνας, σύστημα ακουστικού αισθητήρα και εκσυγχρονισμένα ηλεκτρονικά πτήσης.

“Η Ναυτική Αεροπορία του Ρωσικού Ναυτικού σχεδιάζει να παραλάβει τα πρώτα οχτώ εκσυγχρονισμένα ελικόπτερα Ka-27M στα μέσα Δεκεμβρίου 2016”, είπε ο Ντιγκάλο.

Οι εργασίες εκσυγχρονισμού πραγματοποιήθηκαν στην Βιομηχανία Παραγωγής Αεροσκαφών Κουμερτάου της Ρωσίας.

Το Ka-27 είναι ένα ελικόπτερο ανθυποβρυχιακού πολέμου που επιχειρεί από πλοία. Το ελικόπτερο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για επιχειρήσεις αεροδιακομιδής τραυματιών και έρευνας και διάσωσης.

Απόδοση/Μετάφραση από το SputnikNews.Com για την Προέλαση.

One Response

  1. Gunslinger32

    Παρά τις «κυρώσεις» απο ΕΕ και ΗΠΑ που δυσκολεύουν την οικονομία της Ρωσίας, ο εκσυγχρονισμός των ΕΔ προχωράει σταθερά σε όλους τους κλάδους.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: