Το ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικών πτήσης Flight2™ της Rockwell Collins επιλέχθηκε από την IMP Aerospace για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού πιλοτηρίου των αεροσκαφών ναυτική συνεργασίας των P-3 Orion του Χιλιανού Πολεμικού Ναυτικού.

«Οι πιλότοι του Χιλιανού Πολεμικού Ναυτικού θα βιώσουν μεγαλύτερη επίγνωση τακτικής κατάστασης και δυνατότητες επικοινωνιών με τα εξαιρετικά προηγμένα ηλεκτρονικά τοποθετημένα πάνω σε αυτά τα αεροσκάφη», είπε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχειρησιακής Ανάπτυξης Αμερικής και Παγκοσμίως της Rockwell Collins. «Η επιλογή αυτή στερεοποιεί περαιτέρω τη θέση μας ως τον κύριο πάροχο για τον εκσυγχρονισμό πιλοτηρίων P-3 για τους στρατιωτικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο».

Η ολοκληρωμένη σουίτα ηλεκτρονικών πτήσης Flight2 με εξοπλισμό επικοινωνιών, πλοήγησης και επιτήρησης ενσωματώνει άψογα τα ηλεκτρονικά πτήσης νέας γενιάς με τους παλιούς αισθητήρες τα αεροπορικά συστήματα ασυρμάτων και αυτόματου πιλότου. Η σουίτα Flight2 περιλαμβάνει σύγχρονες οθόνες και ενσωματωμένο στρατιωτικό/πολιτικό σύστημα διαχείρισης πτήσης, και είναι μια από τις πιο οικονομικά αποδοτικές, χαμηλού ρίσκου λύσεις που προσφέρονται σήμερα. Το σύστημα, επί του παρόντος, πετά με περισσότερα από 900 αεροσκάφη σταθερής πτέρυγας.

Οι εργασίες τοποθέτησης, ενσωμάτωσης και σχεδίασης επί του αεροσκάφους θα γίνουν στις εγκαταστάσεις της IMP Halifax στην Νέα Σκωτία του Καναδά. Η Rockwell Collins θα παρέχει ειδικά προσαρμοσμένη μηχανική και επιμελητειακή υποστήριξη στην IMP Aerospace κατά τη διάρκεια των τροποποιήσεων και ελέγχου του αεροσκάφους.

Η συνεργασία της Rockwell Collins με την IMP Aerospace πρόκειται να υποστηρίξει τις δραστηριότητες τους στην επέκταση επιχειρησιακής ζωής και εκσυχρονισμό των αεροσκαφών P-3 του Χιλιανού Πολεμικού Ναυτικού.

chilean_navy_p-3_orion_2

Το ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικών Flight2™ της Rockwell Collins επιλέχθηκε για το πρόγραμμα εκσυχρονισμού πιλοτηρίου του αεροσκάφους ναυτικής συνεργασίας P-3 του Χιλιανού Πολεμικού Ναυτικού.

2 Σχόλια

  1. Gunslinger32

    Ο εκσυγχρονισμός των P-3 φαίνεται να είναι μονόδρομος για όσους δεν έχουν τα χρήματα για αγορά P-8 Poseidon η SWORDFISH κλπ.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: