Το υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) ενέκρινε την πιθανή Στρατιωτική Πώληση Εξωτερικού (FMS) προς την κυβέρνηση του Μαρόκου για αντιαρματικούς ασύρματους TOW 2A (BGM-71-4B-RF). Το εκτιμώμενο κόστος είναι 108 εκατομμύρια δολάρια ($). Η Υπηρεσία Συνεργασίας Ασφάλειας (DSCA) των ΗΠΑ παρέδωσε την 7η Δεκεμβρίου 2016 το απαιτούμενο πιστοποιητικό ενημέρωσης στο Κογκρέσο για την εν λόγω πιθανή FMS.

Η κυβέρνηση του Μαρόκου αιτήθηκε την πιθανή αγορά χιλίων διακοσίων ασύρματων (RF) αντιαρματικών πυραύλων TOW 2A (BGM-71-4B-RF) και δεκατεσσάρων RF πυραύλων TOW 2A (παρτίδα πυραύλων που θα παραληφθεί μόλις κατασκευάσουν). Επίσης, σε αυτό το αίτημα περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες μηχανικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του εργολάβου, τεχνικές και διοικητικές υπηρεσίες και άλλα συναφή στοιχεία επιμελητείας και υποστήριξη προγράμματος. Η εκτιμώμενη αξία της πώλησης Κύριου Αμυντικού Εξοπλισμού (MDE) είναι 101 εκατομμύρια $.

Η συνολική εκτιμώμενη αξία είναι 108 εκατομμύρια $.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: