Μετά την παραλαβή των 30 στρατιωτικών οχημάτων, οι Αερομεταφερόμενες Δυνάμεις της Ρωσίας θα διαθέτουν ένα Σύνταγμα κρούσης οπλισμένο με τα στρατιωτικά οχήματα BMD-4M και Rakuska BTR-MD.

Οι Ρωσικές Αερομεταφερόμενες Δυνάμεις θα παραλάβουν ένα πακέτο επιπέδου τάγματος σύγχρονων τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης (BMD), ανακοίνωσε το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου η υπηρεσία τύπου του Ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

“Ένα πακέτο τάγματος σύγχρονων BMD-4M θα παραδοθεί επισήμως στην πόλη Ρίζαν στην στρατιωτική μονάδα των Ρωσικών Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων που εδρεύει στην Περιφέρεια Τουλα, στην εκδήλωση θα λάβει μέρος και ο αρχηγός των Ρωσικών Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων, Στρατηγός Αντρέϊ Σερντιούκοφ”, ανακοίνωσε η υπηρεσία τύπου.

“Μετά την παραλαβή των 30 στρατιωτικών οχημάτων, τα Αερομεταφερόμενα Στρατεύματα θα διαθέτουν ένα Σύνταγμα κρούσης οπλισμένο με τα στρατιωτικά οχήματα BMD-4M και τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού BTR-MD”, τόνισε το υπουργείο Άμυνας.

Απόδοση/Μετάφραση απο το Tass.com για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: