Η κατάρτιση των πιλότων των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων έχει αλλάξει λόγω της εμπειρίας που αποκτήθηκε από τη δράση στη Συρία.

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία 24», την παραμονή της Ημέρας των Αερο-Διαστημικών Δυνάμεων, ο αρχιστράτηγος και ήρωας της Ρωσίας Βίκτορ Μποντάρεφ.

«Κάναμε κάποιες αλλαγές στα εκπαιδευτικά σχέδια μάχης, έχουν γίνει αλλαγές και στα σχέδια κατάρτισης των δοκίμων. Οι αλλαγές έγιναν με βάσει την εμπειρία που αποκτήθηκε από τους πιλότους μας στη Συρία», είπε και πρόσθεσε:

«Δουλεύουμε πάνω σε νέες μεθόδους και τεχνικές της επίθεσης σε στόχους εδάφους με βάση τα γεγονότα στη Συρία», είπε.

Ο Μποντάρεφ είπε ότι η ρωσική πολεμική αεροπορία έφθασε στη Συρία σε «εξαιρετικά αποτελέσματα».

Υπενθύμισε ότι η συριακή εκστρατεία έχει αποκαλύψει, τόσο θετικές, όσο και αρνητικές πτυχές των αεροσκαφών. Στοιχεία τα οποία έχουν αναλυθεί από κοινού με τη ρωσική βιομηχανία.

(ng.ru)

Πηγή: www.echedoros-a.gr

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: