Η τελετή αποφοίτησης των νέων Στρατονόμων της 2017 Β’ ΕΣΣΟ, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διοίκησης Στρατονομίας στο Στρατόπεδο “Ηλία Παπακυριακού” την 17 Νοεμβρίου 2017.

Τα πηλήκια στους 42 νέους Στρατονόμους απένειμαν ο ΥΠΑΜ κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντγος Ηλίας Λεοντάρης, ο Υπαρχηγός Αντγος Ανδρέας Μαρκίδης, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Στρατονομίας Σχης ε.α. Ιωάννης Παπασάββας και ο Δκτης Στρατονομίας Ανχης(ΠΖ) Ανδρέας Οικονομίδης.

Ο κ. ΥΠΑΜ στο χαιρετισμό του συνεχάρη τους νέους στρατονόμους που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη εκπαίδευση και απέδειξαν ότι πέρα από σωματική ρώμη διαθέτουν και ήθος, απαραίτητο προσόν για την επιτυχή εκτέλεση της σημαντικής αποστολής την οποία θα κληθούν να φέρουν σε πέρας στην Εθνική Φρουρά.

Τελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟ

Τόνισε ότι βρίσκονται εκεί, γιατί είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα αποτελώντας παράδειγμα για όλους και ότι το σύνθημα “Νόμος, Τάξη, Πειθαρχία” πρέπει να αποτελεί τρόπο ζωής για τους ίδιους.

Απευθυνόμενος στους γονείς τους, είπε ότι πρέπει να αισθάνονται περήφανοι που τα παιδιά τους ανήκουν στην τιμημένη οικογένεια της Στρατονομίας.

Τελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟ

Ο κ. Υπουργός εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την ηγεσία και όλο το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς για το έργο που επιτελούν όπως επίσης και προς τον Διοικητή και τους εκπαιδευτές της Στρατονομίας για τον επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι νέοι Στρατονόμοι πραγματοποίησαν ασκήσεις επιδείξεων και ακριβείας, σωματικής αγωγής, πολεμικών τεχνών, διέλευσης στίβου μάχης και αντιοχλαγωγικά, αποδεικνύοντας τις ικανότητες τους, το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και το ηθικό τους, αποσπώντας το χειροκρότημα και το θαυμασμό όλων των παρευρισκομένων.

Στην τελετή, παρευρέθησαν επίσης, Διοικητές Σχηματισμών και Διευθύνσεων του ΓΕΕΦ, αντιπροσωπείες στελεχών, λοιποί προσκεκλημένοι καθώς επίσης συγγενείς και φίλοι των αποφοιτησάντων Στρατονόμων.

Τελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟΤελετή Αποφοίτησης νέων Στρατονόμων 2017 Β’ ΕΣΣΟ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: