Η Νορβηγική Υπηρεσία Αμυντικών Εξοπλισμών (NDMA) υπέγραψε την 21η Μαρτίου 2019 συμφωνία με την γερμανική εταιρεία Κράους-Μαφάη Βεγκμαν (KMW) για τη αγορά έξι συστημάτων στρώσης γέφυρας εφόδου Leguan πάνω σε σκάφος Leopard 2. Επιπρόσθετα με τα συστήματα οχημάτων, εκπαιδευτικοί εξομοιωτές και ένα περιφερειακό πακέτο ειναι επίσης μέρος του εξοπλιστικού έργου. Οι παραδόσεις θα αρχίσουν το Καλοκαίρι του 2022.

Η Νορβηγία χρησιμοποιεί το Leguan πάνω στο σκάφος Leopard 1 για περισσότερο από 20 χρόνια και ως η όγδοη χώρα τώρα προχωράει στην νέα γενιά των πανίσχυρων συστημάτων Leguan πάνω σε σκάφος Leopard 2. Μέχρι σήμερα, Στρατοί από 18 χώρες έχουν επιλέξει το σύστημα γέφυρας Leguan.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: